Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu yemek görmek

Rüyada kurtlu yemek görmek

Rüyada kurtlu yemek görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, eldeki imkanların giderek azalacağına, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, alışveriş yapacağına ve eğleneceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu yemek gördüyseniz:

  • Gerçekten yolculuklara çıkabilir veya başka dünyalara dalabilirsiniz.

Rüyada kurtlu armut yemek çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına delalettir.

Rüyada kurtlu ceviz yemek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, işlerinin çok iyi olacağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kurtlu kestane yemek bir an önce atılım yapması halinde çok yükseleceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada kurtlu pirinç pilavı yemek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine ve herkesin mutlu olacağı bir ortamın oluşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yemekten kurt çıktığını görmek geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, baş ağrısı, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine tabir olunur.

Rüyada kurtlu ekmek yemek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, itibarın ve makamın yükseleceğine, borçlanarak bazı işlere atılacağına işaret eder.

Rüyada kurtlu peynir yemek güzel gelişmeler yaşanacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine işarettir.

Rüyada kurtlu muz yemek maddi olarak çok zarara uğradığı bir sırada hiç beklemediği bir yerden çok büyük bir kazanç elde ede edeceğine ve bu sayede sorunlarını ortadan kaldıracağına, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine ve kişinin aynı zamanda onun pek çok lütufları ile karşılaşacağına, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments