Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtcuk düşürmek

Rüyada kurtcuk düşürmek

Rüyada kurtcuk düşürmek işlerinin zarara uğrayacağına, sevdiği kişiler ile çok daha rahat bir hayat yaşayacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, ancak yılmayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine alamet eder.

Rüyada kurtcuk düşürmek gördüyseniz:

  • Bazı konulara şüpheci yaklaşmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada denize düşerken kurtarılmak iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine alamet eder.

Rüyada arkadan kurt düşürmek uzun yıllar yaşayacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine yorulur.

Rüyada kurt düşürmek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşerken kurtarılmak çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına tabir olunur.

Rüyada kurtcuk düşürmek hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, dua alacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine delalet eder.

Rüyada beyaz kurt düşürmek mutluluğunun katlanacağına, hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, sevinç dolu haberler alacağına işaret eder.

Rüyada kurt düştüğünü görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken kurtarılmak işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments