Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksı görmek

Rüyada saksı görmek

Rüyada saksı görmek gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, hayatının yoluna girmeye başlayacağına, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, rahata erileceğine, huzura erileceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına işaret eder.

Rüyada saksı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ihmal ediyor ya da gereği kadar önemsemiyorsunuz.

Rüyada saksıda taze soğan görmek iş dünyasında önemli bir şahsiyet haline geleceğine, başarıdan başarıya koşacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, özellikle maddi fırsatları kaçırmayacağına yorulur.

Rüyada elinde saksı görmek inancını bir kenara atacağına, bağlılıkların zayıflayacağına ve rüya sahibinin kendi hayatının kontrolünü alabilmek için yoğun mücadeleler içine gireceğine, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada saksı atmak hayallerine bir süre de olsa ara vermek zorunda kalarak hedef değişikliğine gideceğine, çok zor duruma düşüleceğine ve bu zor durumdan ve sorunlardan korunmak için çok geç kalınacağına, yazgısının güzelleşeceğine tabir olunur.

Rüyada saksıda sümbül görmek kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine, hayatı boyunca darlık çekmeyeceğine, hayallerin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada saksıda fesleğen görmek işinde uzmanlaşacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına delalet eder.

Rüyada saksıda yeşil çiçek görmek umduklarını bulamayacağına, bunalıma düşeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına yorulur.

Rüyada saksının içinde toprak görmek uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada saksıdaki çiçekleri sulamak yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, büyük bir sorunla karşılaşmazsa eğer herhangi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments