Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saksıda fesleğen görmek

Rüyada saksıda fesleğen görmek

Rüyada saksıda fesleğen görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, iş hayatında kazanılan başarılar sayesinde kısmetlerin artacağına, itibar, güç ve para kaybedeceğine, kendisi ile gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada saksıda fesleğen gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz size kendinizi iyi hissettirebilir.

Rüyada saksıda fesleğen görmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada fesleğen yemek daha çok saygı ve destek göreceğine, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına hatta organ bağışında bulunacağına işaret eder.

Rüyada fesleğen dikmek yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada fesleğen görmek hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, ancak daha sonara rüyayı gören kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fesleğen görmek daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına, hayatında yokluğun başgöstereceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına işaret etmektedir.

Rüyada fesleğen tohumu görmek sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına, kazancın artacağına, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine işarettir.

Rüyada fesleğen koklamak kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, takdir görecek pek çok iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada fesleğen çiçeği görmek hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments