Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklı bir şeyi bulmak

Rüyada saklı bir şeyi bulmak

Rüyada saklı bir şeyi bulmak maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, uykusuz geceler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saklı bir şeyi bulmak gördüyseniz:

  • Evinizde ailenizden kişileri ya da arkadaşlarınızı ağırlayabilirsiniz.

Rüyada saklı bir şeyi bulmak tabiri caizse can bulacağına, şansının döneceğine, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada saklı bir şey bulmak hastalıklarının da şifasını bulacağına, hayatında bolluğun ve bereketin hüküm süreceği günlerin geleceğine, namının yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saklı para bulmak kişisel yeteneklerini geliştireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, özellikle de özel hayatında fırtınalar kopacağına alamet eder.

Rüyada saklı altın bulmak çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine, kardeşler arasında büyük bağın daha da sağlamlaşacağına, değer göreceğine delalet eder.

Rüyada saklı para görmek ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, saygınlık kazanacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine yorulur.

Rüyada kaybedilen bir şeyi bulmak endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, prestij kazanılacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada çalınan bir şeyi bulmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada aradığı şeyi bulmak iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine, kendini çok iyi hissedeceğine, etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments