Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saklı bir şey bulmak

Rüyada saklı bir şey bulmak

Rüyada saklı bir şey bulmak isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, hedeflerine ulaşacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, yeteneklerine, bilgisine ve deneyimlerine hiç uygun olmayan bir işte çalışmak zorunda kalacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Rüyada saklı bir şey bulmak gördüyseniz:

  • Size katkısı olabilecek kişilerle iletişimde olmalısınız.

Rüyada saklı bir şeyi bulmak bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına, farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saklı bir şey bulmak erken evlilik yapacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine rivayet eder.

Rüyada saklı altın bulmak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, refah içinde yaşayacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına alamet etmektedir.

Rüyada saklı para bulmak çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada saklı para görmek düşüncelerini net olarak açamayacağına, sevdiği kişiler ile çok rahat ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, varolan sorunlarının sona ereceğine, anne baba duası alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şeyini bulmak çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şeyi bulmak yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, işlerin düşeceğine inanılır.

Rüyada kaybettiği şeyi bulmak rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments