Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakallı olmak

Rüyada sakallı olmak

Rüyada sakallı olmak işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine, kalp kırmayacağına, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, işlerinin tutacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına, çok iyi işler ortaya konacağına alamet etmektedir.

Rüyada sakallı olmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek sorunlar karşısında hemen umutsuzluğa kapılıp moralinizi bozmayın.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek bazı pişmanlıklar yaşayacağına, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada ağarmış sakal görmek farklı iş ortaklıklarına gireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Rüyada ölmüş bir kadını sakallı görmek sevincinin üzüntüye döneceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir kişiyi sakallı görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sorunlar altında ezileceğine, sorumluluklarını aksatmaya başlayarak dikkatleri üzerine çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakalları beyaz görmek problemleri çözerken yakın tanıdıklardan fikir alınacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayanın sakalının çıktığını görmek fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, ilişkilerin noktalanacağına yorulur.

Rüyada sakalın kısaldığını görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saç sakal kesmek avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına, eşler arasındaki mutluluğun katbekat artacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments