Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sakal kadın görmek

Rüyada sakal kadın görmek

Rüyada sakal kadın görmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, müjdeli haberle geleceğine ve sürpriz güzellikler olacağına, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine işarettir.

Rüyada sakal kadın gördüyseniz:

  • Dürüst olunmaması durumunda evde sorunlar yaşanabilir.

Rüyada kadının sakalının çıktığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, üstün başarılar ve büyük zaferler elde edeceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına işarettir.

Rüyada bir kadının sakalının çıktığını görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada sakallı bıyıklı kadın görmek yanlış kişilere denk geleceğine, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine delalettir.

Rüyada kadın yüzünde sakal görmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, her zaman hak ettiğini alacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına rivayet eder.

Rüyada kadının sakal traş olmak büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına alamet eder.

Rüyada sakalları çıkmış kadın görmek üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah sakal kadın görmek karasızlık yaşayacağına, hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada bir kadının yüzünde sakal çıktığını görmek kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments