Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz sakallı dede görmek

Rüyada beyaz sakallı dede görmek

Rüyada beyaz sakallı dede görmek gelecek zamanlar için tasarruf yapacağına, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, hayallerinin de yarım kalacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine tabir olunur.

Rüyada beyaz sakallı dede gördüyseniz:

  • Kendinizi geriye çekmek yerine rahat bir tutum içine girerseniz çevrenizdeki kişiler tarafından daha iyi anlaşılırsınız.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, iş güç sahibi olacağına, mallarının eksileceğine, rüya sahibinin işe girmesi ile birlikte çok rahat edeceğine, sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz sakalı dede görmek gözünü en yukarılara dikeceğine, karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Rüyada beyaz sakallı dede görmek sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, herkesin yardımına koşacağına alamet eder.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada ak sakalı dede görmek yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına delalettir.

Rüyada ak sakallı dedeyle konuşmak artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kara sakallı dede görmek iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, mutluluğu, huzuru, keyfi, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments