Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ak sakal görmek

Rüyada ak sakal görmek

Rüyada ak sakal görmek yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, kardeşlerin birbirine destek vereceğine, hayallerin gerçekleşeceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ak sakal gördüyseniz:

  • Artık daha zorlu mücadelelere girebilirsiniz.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, kısa süre içinde yalnız kalınacağına, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına inanılır.

Rüyada ak sakal görmek de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz giyinmiş ak sakallı dede görmek çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ak sakallı evliya görmek kısa bir süre içinde işlerin zorlaşacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz ak sakallı dede görmek iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, mutlu ve huzurlu biri olacağına işaret eder.

Rüyada birini ak sakallı görmek iyi hissedileceğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada ak sakallı adam görmek helal olan yollardan da geniş rızık ve zenginlik elde edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine delalet eder.

Rüyada ak sakallı dedeyle konuşmak büyük parasal bir kazanca sahip olacağına, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments