Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı ve çizme görmek

Rüyada ayakkabı ve çizme görmek

Rüyada ayakkabı ve çizme görmek hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, yeni bir iş olanağı yakalamaya, kolaylık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı ve çizme gördüyseniz:

  • Dedikoduların canınızı sıkmasına izin vermemeniz en doğru karar olacak.

Rüyada ayakkabı ve çizme görmek ferahlayacağına, esenleyeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, çok kötü günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada ayakkabı bot çizme görmek yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı çizme giymek sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada yüksek topuklu çizme görmek hak yolunu tutacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Rüyada çizme bot almak hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, kazanç elde edeceğine, birikim yapacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada çizmenin kaybolduğunu görmek sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, masumluğunu ispat edeceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına alamet eder.

Rüyada çizmenin tekini kaybetmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, huzurun ve sükûnetin geleceğine, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Rüyada altın çizme görmek üzüleceğine, yıpranacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments