Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onlardan medet umacağına, onlarla gönül birliği edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına inanılır.

Rüyada sağlıklı insanı hasta gördüyseniz:

  • İmajınıza zarar verebilecek bilgileri paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada hasta insanı sağlıklı görmek ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, müjdeli haberler alacağına yorulur.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek bundan sonra yapılacak çalışmalarda daha çok kişinin desteğinin alınacağına, mevki kaybına uğrayacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, illet hastalıklara tutulmayacağına, işlerinin de bir düzene oturacağına delalet eder.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek araba alınacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek yanlış yönde kararlar verileceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet eder.

Rüyada hastayı sağlıklı görmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı sağlıklı görmek yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına delalet eder.

Rüyada sağlık ocağı görmek yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, dualarının kabul olacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments