Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek rahata ve huzura kavuşacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, üzerinde durmaya bile değmeyeceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına delalet etmektedir.

Rüyada hasta olan birini sağlıklı gördüyseniz:

  • Yaşadığınız soğumayı ciddiye almanız daha iyi fikirler bulmanızın yolunu açabilir.

Rüyada hastayı sağlıklı görmek problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Rüyada hasta olan birini sağlıklı görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine işaret eder.

Rüyada sağlıklı bir insanı hasta görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada hasta insanı sağlıklı görmek hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına işaret eder.

Rüyada hasta olan kişiyi sağlıklı görmek hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sağlıklı insanı hasta görmek yaşanan sıkıntıları ve sorunları ortadan kaldıracağına, küskünlüklerin oluşacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada sağlık ocağına gitmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş birini sağlıklı görmek onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments