Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını kazıtmak

Rüyada kendi saçını kazıtmak

Rüyada kendi saçını kazıtmak her nimetin lezzetine varacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine, büyük bir azimle girilen işte yüksek hedeflerin kısa zamanda gerçekleştirileceğine, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kazıtmak gördüyseniz:

  • Sosyal yaşamınızda veya bir süredir çaba harcadığınız konularda dikkatler üzerinizde olabilir.

Rüyada saçı kazınmış görmek sonradan da yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına delalettir.

Rüyada başkasının saçlarını kazıttığını görmek çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, ticaretinin gelişeceğine rivayet eder.

Rüyada birinin saçlarını kazıttığını görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada saçlarını kazıtan kadın görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına, fesatlık ve gaflet içinde olan birine karşı zafer elde edeceğine inanılır.

Rüyada saç kazıttığını görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kadının saç kazıtmak bereketin geleceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına, yüzünün güleceğine, rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kazıttığını görmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçını kazıttığını görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bazı şeylerin ortaya çıkacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments