Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçlarına ak düştüğünü görmek

Rüyada saçlarına ak düştüğünü görmek

Rüyada saçlarına ak düştüğünü görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına, mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçlarına ak düştüğünü gördüyseniz:

  • Tartışma ortamlarından kaçmak zor olabilir.

Rüyada saça ak düştüğünü görmek aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına ve güzel ve sevinçli günler görüleceğine, derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Rüyada saçlara ak düştüğünü görmek rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına yorulur.

Rüyada saçlarına ak düştüğünü görmek kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçlarında ak görmek kısmet alacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, yeni fırsatlar sunulacağına tabir olunur.

Rüyada saçı ak görmek çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, küslükleri gidereceğine işarettir.

Rüyada saça ak düşmek kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına ve ruhen de büyük bir bunalım geçireceğine, parasal veruhsal olarak kötü bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ak saçlı görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments