Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının ortasını kel görmek

Rüyada saçının ortasını kel görmek

Rüyada saçının ortasını kel görmek sorunlarını kolaylıkla atlatacağına, akıl vereceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına, yakın zamanda hayır, nimet ve berekete ereceğine, düşmanınızın sizinle uğraşamayacak kadar güçsüz olduğuna, onlar sayesinde kalkınacağına, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada saçının ortasını kel gördüyseniz:

  • Planlarınızı uzman kişilerle tartışmanız kafanızı rahatlatmanızı sağlayabilir.

Rüyada saçının ortasını kel görmek yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, şansın önünün kesileceğine çalışmaların kötüleneceğine ve kısmete mani olunacağına alamet eder.

Rüyada saçının ortasının kel olduğunu görmek sık sık yabancı iş adamları ile bir araya geleceğine ve onlarla daima iletişim içinde olacağına, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine ve bu sayede deşarj olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kafanın ortasını kel görmek malından ve parasından olacağına, umutsuz olacağına, üzüleceğine, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kafasının ortasının kel olduğunu görmek emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçının yarısını kel görmek kırgın olduğu bir kişi ile barışacağına, büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada saçların dökülmesi kel olmak yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına işarettir.

Rüyada saçlarını kel görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, dertlerin başlayacağına delalet eder.

Rüyada saç dökülmesi kel kalmak mutlu ve huzurlu olacağına, ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments