Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçlarını kısa görmek

Rüyada kendi saçlarını kısa görmek

Rüyada kendi saçlarını kısa görmek maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, para sıkıntısının olmayacağına, kazancı arttıracağına, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına ve ağız tadının yerine geleceğine, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, dilediği gibi harcama yapacağına delalettir.

Rüyada kendi saçlarını kısa gördüyseniz:

  • Beli engellerle karşılaşmak istemiyorsanız, kurallara uymanız gerekiyor.

Rüyada kısa saçlı kadın görmek ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada saçları kısa kestirmek parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine yorulur.

Rüyada saçını kısalmış görmek çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, büyük bir makama geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada kısa saç kesmek işinde verimsiz olacağına, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, küs arkadaşların barışacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilinin saçını kısa görmek her geçen gün sorunların artacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada sevdiği kızı kısa saçlı görmek ticaret ile uğraşılıyorsa bol kazanç getiren ortaklıklar yapılacağına, başarılarının ve kazancının artacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada kısa düz saç görmek çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, amacına ulaşmayı başaracağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments