Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kökü görmek

Rüyada saç kökü görmek

Rüyada saç kökü görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç kökü gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızı, anlaşmalarınızı veya yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek her şeyi gözden geçirmelisiniz.

Rüyada saç kökü görmek kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada saçının kökünden koptuğunu görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada saçını kökünden kesmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine yorulur.

Rüyada köklü gül görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet eder.

Rüyada kök dişinin düştüğünü görmek küslüklerin biteceğine, farklı kişilerle tanışacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada ot kökü görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada köklenmiş ağaç görmek işlerini bir türlü toparlayamayacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kökünden çiçek koparmak aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, doğru olanı seçeceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments