Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kesmeye çalışmak

Rüyada saçını kesmeye çalışmak

Rüyada saçını kesmeye çalışmak bir sebeple neredeyse sürekli mutsuz ve huzursuz olunacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, böylece yüzünün güleceğine, rüya sahibinin şansının açılacağına ve yeni işlere girmek için yeni fırsatlar elde edeceğine, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, o masumların bedduasını alacağına, rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, onlar sayesinde kalkınacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak gördüyseniz:

  • Bitirilmemiş işler için üzülmemelisiniz, nasılsa tamamlayabilirsiniz.

Rüyada saç kesmeye çalışmak elde edilen tecrübeler sayesinde erken yaşta hayata karşı duruşunu sağlamlaştıracak olan rüya sahibinin, kolay kolay pes etmeyeceğine, fesat kimselerin çıkacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine rivayet eder.

Rüyada koyun kesmeye çalışmak işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, manevi olarak iyi bir psikolojiye gelineceğine delalettir.

Rüyada adam kesmeye çalışmak asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, makbul olan yollardan ayrılmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dana kesmeye çalışmak kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek kötü günlerini aşmayı başaracağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına, para sıkıntısı olmadan, istediği her şeyi kısa zamanda elde edeceğine, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada saç kesmeyi görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, hayra ve esenliğe, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına tabir olunur.

Rüyada saç kesmemek yeni bir iş olanağı yakalamaya, övgü dolu sözler işiteceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments