Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç kesmemek

Rüyada saç kesmemek

Rüyada saç kesmemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, işle ilgili olarak bir zarar yaşanacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, büyük paralar kazanan kişilerin bir anda kayıplar yaşayarak fakirleşeceklerine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, şansın ve bahtın da açılacağına, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına işaret eder.

Rüyada saç kesmemek gördüyseniz:

  • Bazı iş veya planlarınızda yeni düzenlemeler yapılmasını gerektiren önerilere açık olmalısınız.

Rüyada saç kesmemek sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçını kesmeye çalışmak büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, maddi anlamda çok zorlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada saç kesmeyi görmek açların doyacağına, sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçını kesmeyi görmek akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç kesmeye çalışmak musibetlerle karşılaşmayacağına, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalet etmektedir.

Rüyada bıçağın kesmediğini görmek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kesmeşeker görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, gelişim içine girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sakal kesmemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine işaret etmektedir.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments