Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kesildiğini görmek

Rüyada saçını kesildiğini görmek

Rüyada saçını kesildiğini görmek aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, başarıya giden yolların açık olacağına bu sayede rüya sahibinin ticaretinde çok ilerleyeceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını kesildiğini gördüyseniz:

  • Yakında işler netleşmeye başlayacak, şimdilik sakin şekilde bir köşede beklemenizde fayda var.

Rüyada kendi saçının kesildiğini görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, bu sayede hep dinç ve genç kalacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına delalet eder.

Rüyada saçının bir kısmının kesildiğini görmek sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine tabir olunur.

Rüyada çocuğunun saçının kesildiğini görmek karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, böylece çok büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada saçının kesilmesine üzülmek bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek maddi zarara gireceğine, parasız ve işsiz kalacağına, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçını kesip başkasına vermek kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkası tarafından saçının kesildiğini görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine alamet eder.

Rüyada saçımın kesilmesini görmek bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, eşlerinin kapanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments