Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını boyalı olarak görmek

Rüyada saçını boyalı olarak görmek

Rüyada saçını boyalı olarak görmek işine gidemez, sokağa çıkamaz ve arkadaşlarıyla görüşemez olacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, sağlık sorunlarından ötürü daha doğal ve sağlıklı bir hayat seçileceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde hiç olmadığı kadar büyük işler çıkartacağına, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, sevdiği insanların olacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kazancın gittikçe artacağına, bekârlığına da veda edeceğine rivayet eder.

Rüyada saçını boyalı olarak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz sizden yaklaşım bekleyen bir bayanı uzun zamandan beri ihmal ediyor olabilirsiniz.

Rüyada saçları kızıla boyatmak bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, azla yetinmek zorunda kalmayacağına işaret eder.

Rüyada boyanmış saç görmek sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine delalettir.

Rüyada saçı mora boyatmak kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına rivayet eder.

Rüyada saçı sarı renge boyatmak refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, işlerinin açılacağına, bahtının güzelleşeceğine yorulur.

Rüyada saç boyası görmek ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine delalettir.

Rüyada kendi saçını boyanmış görmek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, bu nedenle kendisini hep yorgun ve bıkkın hissedeceğine, düşmanın vefatına yahut zarardan kurtulmaya rivayet eder.

Rüyada saçını siyaha boyatmak vefalı bir insan olacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, karlı bir iş ortaklığı yapacağına tabir olunur.

Rüyada saçını pembeye boyatmak tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, yeni işler yapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments