Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç boyası görmek

Rüyada saç boyası görmek

Rüyada saç boyası görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, büyük işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saç boyası gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Rüyada başkasının saçını boyalı görmek bir kapının veya dönemin kapanıp, yenisinin başlayacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, malında zulüm meydana gelmesine rivayet etmektedir.

Rüyada saçı kahverengiye boyatmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çevresi ile son derece uyumlu ve ruhen de sakinleşmiş olacağına, getirisinden daha fazla olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçını sarıya boyattığını görmek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına inanılır.

Rüyada saçı boyatmak huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine delalettir.

Rüyada saçını rengarenk boyatmak zenginlik elde edeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına alamet eder.

Rüyada saçları sarıya boyanmış görmek önünün kapanacağına, aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saç boyalı görmek yakın bir zaman içinde hayallerine kavuşacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, işini layığı ile yerine getireceğine delalettir.

Rüyada saçını karamele boyatmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, başının hiç dara düşmeyeceğine, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments