Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını boyanmış görmek

Rüyada kendi saçını boyanmış görmek

Rüyada kendi saçını boyanmış görmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, beklenmedik olumsuz olaylarla karşılaşacağına, darda kalacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, duygusal olarak çok kötü olabileceğine ve çok üzüntü duyacağına, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendi saçını boyanmış gördüyseniz:

  • Sürekli yarınınızı düşünerek hareket ediyorsunuz.

Rüyada sarı boyalı saç görmek evliyseniz eşle iyi geçime, özel hayatının renkleneceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçları sarıya boyatmak uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına alamet etmektedir.

Rüyada saça boya sürmek kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine ve sorun yaşadığı bir kişi ile karşılaşacağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerin biteceğine, yeni işlere girileceğine, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, dileklerin gerçekleşeceğine, başarıların devamlı olacağına, daha sonra uzun bir süre devam edecek bir durgunluk dönemine gireceğine ancak bu dönemin epeyce uzaması üzerine iş ile ilgili olarak çeşitli yollara başvuru yapacağına delalet eder.

Rüyada saçı mor renge boyatmak kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalet eder.

Rüyada saç boyatmak arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, acele karar verilmemesinin çok büyük faydasının görüleceğine, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine tabir olunur.

Rüyada saçları kırmızıya boyatmak çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada saçı kahveye boyatmak zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatında makam sahibi olunacağına, kendini her konuda geliştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçlarını boyatmak istemek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments