Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçından bit döküldüğünü görmek

Rüyada saçından bit döküldüğünü görmek

Rüyada saçından bit döküldüğünü görmek hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma geleceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, bunun için malından ve parasından vazgeçmeyi dahi göze alacağına, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, daha fazla kazanç sağlayacak bir işe girileceğine, kötü günler yaşanacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada saçından bit döküldüğünü gördüyseniz:

  • İş yükünüzü hafifletmek istiyor olabilirler.

Rüyada saçtan bit ayıklamak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçından bit dökmek gösterilen sabrın tükeneceğine, güzel ve doğru işler yapacağına, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına inanılır.

Rüyada saçını tararken bit görmek işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine işarettir.

Rüyada saçın bitlenmesi görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada saçta siyah bit görmek zorluklara boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine delalet eder.

Rüyada saç içinde bit görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin saçında bit öldürmek işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine, bir toplantıdan diğerine koşacağına alamet eder.

Rüyada çocuğunun saçında bit görmek yasaklı ve günahlı işler yapacağına, engellerin aşılacağına, çok zor günler geçirileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments