Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçta bit almak

Rüyada saçta bit almak

Rüyada saçta bit almak sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına, rızkının sonsuz olacağına, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, rahat bir işe girileceğine, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine, ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Rüyada saçta bit almak gördüyseniz:

  • Bir çok yolculuk yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada annemin saçında bit görmek maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına, yokluk içine gireceğine işaret eder.

Rüyada saçtan bit taramak ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, her konuda şansın yaver gideceğine işarettir.

Rüyada saçta bit öldürdüğünü görmek huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçında bit ayıklamak evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına, kötü günleri geride bırakacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine delalet eder.

Rüyada saçında bit olduğunu görmek atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine, başarıya giden yolların açık olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada başkasının saçından bit almak maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, ancak sabırlı olunması ve doğru adımların atılması sayesinde bu sorunun tersine çevrileceğine inanılır.

Rüyada saç içinde bit görmek sorunların çözüleceğine ve hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, sorunlu bir durumla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçtan bit temizlemek esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments