Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçının beyaz görmek

Rüyada saçının beyaz görmek

Rüyada saçının beyaz görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine, muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine işarettir.

Rüyada saçının beyaz gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda çok fazla seçeneğiniz olması yanlış yapma ya da tuzağa düşme riskinizi çoğaltıyor.

Rüyada beyaz saç tokası görmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, insanlarla anlaşmazlıklara düşeceğine ve suratının asılacağına, sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saçlı birini görmek eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, borçların kapanacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçların beyazlaması büyük başarıla kazanacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına delalettir.

Rüyada beyaz saç teli görmek rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada saçının yarısını beyaz görmek özellikle genç kimselere karşın koruyucu bir rol üstleneceğine, istediği başarıya kavuşacağına, eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına ve rahat edilecek bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada beyaz saç çıktığını görmek ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada saçlarının bir kısmını beyazlamış görmek hayırlı olarak başlayan işlerin çok sıkıntı yaratacak kadar kötü bir duruma döneceğine, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada beyaz saça kına yakmak daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments