Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçında ak görmek

Rüyada saçında ak görmek

Rüyada saçında ak görmek çok kazançlı bir işe sahip olunacağına, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sahip olduğu mal varlığını başkalarına kaptıracağına, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yönetici makamına geleceğine, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine delalettir.

Rüyada saçında ak gördüyseniz:

  • Pek çok konu planlandığı gibi ya da gitmesi gereken şekilde ilerlemeyebilir.

Rüyada ak saçlı görmek ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına delalettir.

Rüyada saçını ak görmek yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, daha rahat bir nefes alacağına, sevdikleri ile kavuşacağına delalet eder.

Rüyada saç boyasının aktığını görmek maddi açıdan zarara uğranacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca herhangi bir mutluluk haberi alınmayacağına delalettir.

Rüyada saçlara ak düştüğünü görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, zor ve stresli günler geçireceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçlarına ak düşmek içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, kısmetinin ve şansının kapanacağına inanılır.

Rüyada saçlarına ak düştüğünü görmek kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ak saçlı adam görmek saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, iş yeri sahibi olacağına işarettir.

Rüyada saçına ak düştüğünü görmek ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments