Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçına çiçek takmak

Rüyada saçına çiçek takmak

Rüyada saçına çiçek takmak uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, elindekilerle yetinmeyi bileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçına çiçek takmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı işlere daha fazla eğilmeniz sizi takip eden kişilerin beğenisini kazanmanızı sağlayabilir.

Rüyada saçına çiçek takmak iş yerinde istediği makama terfi edileceğine ve hayal ettiği şeylere kavuşacağına, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada saça çiçek takmak hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, alkış alacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada çiçekli yüzük takmak başarılı ve kazançlı çalışmalara vesile olacak bazı işlere gireceğine, deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada başa çiçek takmak isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, zor zamanların sona ereceğine, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çiçekten taç takmak meşakkate düşeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada başına çiçek takmak güç ve kudret sahibi olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet eder.

Rüyada yakaya çiçek takmak deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, kolay yollardan kazanacağına işarettir.

Rüyada çiçekli taç takmak keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments