Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın içinde bit görmek

Rüyada saçın içinde bit görmek

Rüyada saçın içinde bit görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, imkân sahibi olacağına, çalışmalarda bazı hatalarla karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada saçın içinde bit gördüyseniz:

  • Doğru zaman gelene kadar ufak ya da büyük harekete geçmemekte fayda var.

Rüyada saç içinde bit görmek gülüp eğleneceğine, çeşitli iş denemeleri sonunda en uygun işe karar vereceğine, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçının içinde bit görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, büyük maddi kazanç elde edileceğine ve zenginlik sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada saçın içinde bit görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, sahip olacağı malın faazlalığına yorulur.

Rüyada saçın içinde bit öldürmek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, bir sebeple rüya sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, bu kişi ile tüm irtibatını kopartacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada suyun içinde bit görmek güzel huylarını terk edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, inancından ödün vereceğine alamet eder.

Rüyada evin içinde bit görmek kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, düğün veya nişan gibi bir durum için tüm akrabaların bir araya gelerek dayanışma içinde olacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada saç tararken bit görmek işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada başka birinin saçında bit görmek daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, dost çevrenizin genişleyeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments