Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçın bitlendiğini görmek

Rüyada saçın bitlendiğini görmek

Rüyada saçın bitlendiğini görmek hayat daha olumlu bakılacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine, bozulan işlerin tekrar yoluna gireceğine, sağlığına kavuşacağına, sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bitlendiğini gördüyseniz:

  • Güvenle ilgili konular ön planda, size söylenenleri dikkatle dinlemeniz sonu fiyasko olabilecek olayların telafisini sağlayabilir.

Rüyada saçlarının bitlendiğini görmek işlerin aksayacağına, kafasının da rahat edeceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada saçı bitlenmek karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine alamet eder.

Rüyada saçta bitlenmek başında büyük uğursuzlukların ve şanssızlıkların dönüp durduğuna, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçın bitlenmek sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaretin değer ve hız kazanacağına delalet eder.

Rüyada saçları bitlenmek yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçın bitlendiğini görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine yorulur.

Rüyada birinin bitlendiğini görmek tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine delalet eder.

Rüyada bir kişinin bitlendiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, elde edilecek menfaatlere delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments