Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi saçını açık görmek

Rüyada kendi saçını açık görmek

Rüyada kendi saçını açık görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, kazancın devamlı olacağına, rızkın kesilmeyeceğine, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, gönül ilişkilerinde yeni bir sayfa açılacağına, hasta ise bakacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kendi saçını açık gördüyseniz:

  • Daima bir barut fıçısının üzerinde oturuyormuşsunuz gibi bir durumdasınız.

Rüyada kendini açık saçlı görmek işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kazancını iki kat arttıracağına delalet eder.

Rüyada kapalı birini saçı açık görmek moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapalı kadının saçını açık görmek kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, geçim derdi çekeceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına işarettir.

Rüyada saçları açık görmek arkasından konuşup duran ve kendisi hakkında dedikodu yapan biri olduğuna, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine, yaptığı bir hatadan dolayı özür dilemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada saçlarının açık olduğunu görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, dostlarını da iyi seçeceğine, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına tabir olunur.

Rüyada açık saçlı olmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, ekmeksiz kalacağına, büyük sorunların yaşanacağına, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada saçı açık bayan görmek kendisini çok iyi hissedeceğine, beklediklerini duyacağına, kısmetinin açılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına delalettir.

Rüyada saçı açık namaz kılmak ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, ekonomik olarak rahatının ve gücünün yerine geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments