Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını kısa görmek

Rüyada saçını kısa görmek

Rüyada saçını kısa görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, kırılan kalbin onarılacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada saçını kısa gördüyseniz:

  • Sizi üzen veya güvendiğiniz bazı kişiler bazı konularda ilerlemenizi engelliyor olabilirler.

Rüyada başkasının kısa saç görmek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine inanılır.

Rüyada kızını kısa saçlı görmek hayatına güzellik, heyecan, eğlence ve renk geleceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçın çok kısa kesildiğini görmek kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, sıkılacağı bir haber almaya, bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi saçının kısa olduğunu görmek sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayır dualarına nail olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işaret eder.

Rüyada kendi saçını kısa görmek attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada saçı olduğundan kısa görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına rivayet eder.

Rüyada saçımı kısa kestirmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kısa saçlı görmek bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine, şanssızlığının ortadan kalkacağına, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments