Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı yeşile boyatmak

Rüyada saçı yeşile boyatmak

Rüyada saçı yeşile boyatmak istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, kişinin her daim iyi anılacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına ve dertlerinin bitmesiyle kuş gibi hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada saçı yeşile boyatmak gördüyseniz:

  • Kendinden çok fazla emin olmamasına rağmen size bazı önerilerde bulunan kişiler olabilir.

Rüyada saçı yeşile boyatmak aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına alamet eder.

Rüyada yeşil saç boyası görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, itibarını geri kazanacağına alamet eder.

Rüyada saçını yeşile boyatmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, çok büyük üzüntü yaşayacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına inanılır.

Rüyada saçlarını yeşile boyatmak aşının da çoğalacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada yeşil göz boyası sürmek sıkıntıların kaynağına inilip kısa sürede ortadan kaldırılacağına, çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kazancın yetmez olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşile boyanmış ev görmek atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına, her zaman geçimini sağlamanın bir yolunu bulacağına, sağlığını geri kazanacağına rivayet eder.

Rüyada evi yeşile boyanmış görmek üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına inanılır.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, insanlara koşulsuz güveninin neticesinde zarar ziyana uğrayacağına, hayata küsecek duruma geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments