Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçı beyaz görmek

Rüyada saçı beyaz görmek

Rüyada saçı beyaz görmek huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine, gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, herkesin karşısında el pençe divan duracağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada saçı beyaz gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hayatınızdan tamamen çıkartıp atma arzuları içinde olabilirsiniz.

Rüyada saçlarının beyaz olduğunu görmek eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada kendi saçını beyaz görmek yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine delalettir.

Rüyada kendi saçının beyazlamasını görmek eline geçen bazı fırsatların verilecek hatalı kararlardan ötürü yarardan çok zarara sebep olacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, içinden çıkılamaz hallere düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir başkasının saçını beyaz görmek hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, ekmeğinin çoğalacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı adam görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize yorulur.

Rüyada ölmüş birinin saçını beyaz görmek kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, şansının açılacağına ve kafasının rahatlayarak, huzur dolu günler geçireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada tek tel beyaz saç görmek büyük uğraşlar verilerek ve alın teri dökülerek ortaya konulan çalışmaların büyük kazanç getireceğine, işlerin çok iyiye gideceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz saç tokası görmek ağız tadının yerinde kalacağına, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına, eğlence ve renk geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments