Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saç yıkadığını görmek

Rüyada saç yıkadığını görmek

Rüyada saç yıkadığını görmek sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına,   yapılan hataların telafi edileceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, ruhunu ve bedenini dinlendireceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saç yıkadığını gördüyseniz:

  • Mücadele gerektiren bir şey veya rekabet ortamı sizi içine çekebilir.

Rüyada beyaz sabunla saç yıkamak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, uğradığı zararların telafi edileceğine, güç ve kudret kazanacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada saçını soğuk suyla yıkamak tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Rüyada birinin saçını yıkamak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada başka birinin saçını yıkamak ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, sohbetinin bozulacağına, istenen her şeye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada saçını sabunla yıkamak içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçını yıkamak geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, yeni işlere atılacağına, başarıya giden yolların açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kızının saçını yıkadığını görmek sosyal hayattan ziyade kişinin ailesiyle vakit geçirmek isteyeceğine, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, onlara değer vereceğine yorulur.

Rüyada ölünün saçını yıkamak mevcut koşulların daha da iyi hale geleceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, asosyal bir insan haline geleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments