Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada saçını yıkamak

Rüyada saçını yıkamak

Rüyada saçını yıkamak moralinin, keyfinin kaçacağına, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına ve sağlıklı bir hayat sürüleceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine alamet eder.

Rüyada saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Şu an farkında olmasanız bile, aslında artık sizin için hiçbir anlam ifade etmeyen ya da yararlı sonuçlar vermeyen işlere sıkı sıkıya bağlısınız.

Rüyada erkeğin saçını yıkamak mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına, dikkat çekeceğine, ön planda kalmayı sağlayacağına, zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşinin saçını yıkamak sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, hayatının kolaylaşacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada saçlarını şampuanla yıkamak gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin saçını yıkadığını görmek dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, hayatı boyunca kısmetlerinin kapanmayacağına yorulur.

Rüyada tuvalette saç yıkamak yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, daha iyi bir eve çıkılacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına rivayet eder.

Rüyada şampuanla saç yıkamak büyük atılımlarda bulunacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, sevinçli ve güzel bir haber alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sütle saç yıkamak yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Rüyada saçını sabunla yıkamak huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, emeğinden hayır göreceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments