Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölünün saçını yıkamak

Rüyada ölünün saçını yıkamak

Rüyada ölünün saçını yıkamak umutlarına, hayallerine kavuşacağına, hak ve din yolunu bırakacağına, gözünü para hırsı bürüyeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına, bir sebeple çok zarar göreceğine, işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, elindekini de bitireceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına işaret eder.

Rüyada ölünün saçını yıkamak gördüyseniz:

  • Yalnız sevdiğinizin hayal gücü oldukça fazla olabilir.

Rüyada ölünün saçını yıkamak herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine işaret eder.

Rüyada ölü saçı yıkamak kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi saçını yıkamak hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, tartışmaların sona ereceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada saçlarını şampuanla yıkamak şartlarının daha iyi maaşının da daha fazla olması nedeni ile bu teklife olumlu cevap vereceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, koltuğunun yükseleceğine, gelirinin artacağına yorulmaktadır.

Rüyada sabunla saç yıkamak seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, zor bir duruma düşüleceğine ve yapılan hatalar yüzünden eldeki fırsatların kaçırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yağmurda saç yıkamak sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının saçını yıkadığını görmek çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine yorulur.

Rüyada erkek saçı yıkamak alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments