Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ayakkabı almayı görmek

Rüyada ayakkabı almayı görmek

Rüyada ayakkabı almayı görmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı almayı gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan da uzak durmalısınız.

Rüyada ayakkabı satın almamak uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine inanılır.

Rüyada ayakkabı almaya çalışmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, kendisini iş hayatında çok hayırlı bir mevkide bulacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, kendisine hayır, iyilik, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına delalet eder.

Rüyada ayakkabı alırken görmek huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Rüyada yeni ayakkabı alıp giymek işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine, kara ve yaslı günler geçireceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, istediği bir proje için yatırım yapmaya başlayacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı alıp giymek halsizleşeceğine, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına, büyük adımlar atacağına işarettir.

Rüyada ayakkabı almayı görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ayakkabı almayı unutmak sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine işaret etmektedir.

Rüyada alnında delik görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, sıkıntılara neden olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments