Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarı görmek

Rüyada rüzgarı görmek

Rüyada rüzgarı görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, borçlarının kendisini çok aşacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Rüyada rüzgarı gördüyseniz:

  • Kendinizi daha iyi hissetmenize yardım edebilir.

Rüyada rüzgarlı deniz görmek çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına rivayet eder.

Rüyada çok rüzgar estiğini görmek bir türlü işin yoluna girmeyeceğine, bu sebepten ötürü eşler arasında bazı tatsızlıklar yaşanacağına, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına inanılır.

Rüyada rüzgarla uçtuğunu görmek işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada esen rüzgar görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına işaret etmektedir.

Rüyada rüzgara karşı koşmak hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine, kimseye borçlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli rüzgar görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada fırtına rüzgar görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaratacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına işarettir.

Rüyada rüzgara kapılıp uçmak kazancı sayesinde etrafındaki insanların da sorunlarına çare olacağına, ancak bu kötülüğü yakınlarının desteği sayesinde kolaylıkla atlatacağına, yaşamının tadını çıkaracağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments