Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada rüzgarla konuşmak

Rüyada rüzgarla konuşmak

Rüyada rüzgarla konuşmak yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada rüzgarla konuşmak gördüyseniz:

  • Yaklaşımlarınız baştan çıkarma yönünde olabilir.

Rüyada rüzgarla konuşmak endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına delalettir.

Rüyada fırtına rüzgar görmek koltuğunun yükseleceğine, maddi gücünün katlanacağına, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada toz rüzgarı görmek işlerinin günden güne açılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, arzu ettiği şeylere ulaşmaktan duyduğu büyük huzur ile yardıma muhtaç ve kimsesiz insanlara yardım edeceğine rivayet eder.

Rüyada çok rüzgar estiğini görmek bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, para sahibi olacağına yorulur.

Rüyada evin içinde rüzgar görmek elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, çok günah işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ılık rüzgar görmek yapılan hataların tekrarlanacağına, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bir sebeple çok kısa süre içinde parasal ve ruhsal olarak sıkıntılı bir döneme girileceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, eline büyük paralar geçeceğine delalet eder.

Rüyada rüzgara görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, hayatına bolluk ve bereket geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada siyah rüzgar hortumu görmek borçların ve dertlerin biteceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, kazancın katbekat arttırılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments