Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin ruhunu görmek

Rüyada kendinin ruhunu görmek

Rüyada kendinin ruhunu görmek karlı işler yapacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, istediği işi yapmak için karşısına hayırlı kapılar açılacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret eder.

Rüyada kendinin ruhunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir görüşmediğiniz uzak bir akrabanız uzun süreli bir ziyarette bulunabilir.

Rüyada ruhlar görmek üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine inanılır.

Rüyada ruhun bedenden ayrılması görmek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalettir.

Rüyada ruhunu teslim ettiğini görmek hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada ruh hissetmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına tabir olunur.

Rüyada ölen bir kişinin ruhunu görmek mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, yollarının açılacağına, beklentilerinin, amaçlarının, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın ruhu görmek böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede yaşamının daha önce hiç olmadığı kadar güzelleşeceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine işaret eder.

Rüyada ruh olmak planlarının işe yarayacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet etmektedir.

Rüyada ruhlar alemini görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments