Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadın ruhu görmek

Rüyada kadın ruhu görmek

Rüyada kadın ruhu görmek sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine, yapılacak olan çalışmalarda doğru adımların atılacağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, her iki tarafında konuyu kapatmaya yanaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kadın ruhu gördüyseniz:

  • Eski ateşler canlanabilir veya akla gelebilir.

Rüyada kadın ruhu görmek mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına alamet eder.

Rüyada ölü ruhları görmek onlardan taraf hayır göreceğine, onu alkışlayacağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada birinin ruhunun çıktığını görmek kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine ve bu sayede etrafındaki insanlardan çok büyük takdir toplayacağına, ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölen birinin ruhunu görmek kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına inanılır.

Rüyada kendi ruhunun bedenden çıktığını görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, geri dönüşü olmayan bir hata yapılacağına, insanlarla bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ruh doktoru görmek maddi olarak güç ve kuvvet edineceğine, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına alamet eder.

Rüyada ruh çağırmak görmek epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına rivayet eder.

Rüyada kendi ruhunun çıktığını görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments