Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ruhla kavga etmek

Rüyada ruhla kavga etmek

Rüyada ruhla kavga etmek işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ruhla kavga etmek gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada ruhla kavga etmek böylece işlerini yoluna sokacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ruhunun dolaştığını görmek rızkın gittikçe azalacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada ruhunun uçtuğunu görmek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işarettir.

Rüyada uçan ruh görmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada ruhun bedenden ayrıldığını hissetmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, bunun rahatlığını ve huzurunu yaşayacağına, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölmeyen birinin ruhunu görmek karlı işlere atılmak için birikimini ortaya koyacağına, kısa bir zaman daha geçtikten sonra işlerinin kendiliğinden yoluna gireceğine, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Rüyada ruh emici görmek huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine, çok kötü günler geçireceğine, insanların takdirine mazhar olacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor bir işin altından sabrı sayesinde çıkacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada ruh hastası görmek konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, iş hayatında çok iyi çalışmalara imza atılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments