Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reşat altını almak

Rüyada reşat altını almak

Rüyada reşat altını almak kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına, düşmanlarının çatlamasına vesile olacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, tövbelerinin ve dualarının kabul olacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine delalet eder.

Rüyada reşat altını almak gördüyseniz:

  • Taraf olmak istemediğiniz halde sizi sinirlendirici gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada altın rengi anahtar görmek aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi çanta görmek işlerin kolay bir şekilde halledileceğine, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine, arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine delalettir.

Rüyada altın rengi eşya görmek geride bırakacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada reşat altını almak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, yaptığı hatalardan ötürü uzun zamandan beri devam eden bir borcunu ödeyemeyeceğine ve üzüntü duyacağına, yokluk çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada altın rengi kemer görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, ev sahibi olacağına ve atacağı adımlar sayesinde kendisine yüklü miktarda kazanç getirecek bir işe gireceğine delalet eder.

Rüyada reşat altın almak nasibin de kısmetlerin de artacağına, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada altın rengi görmek kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada altın rengi ışık görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, kötü kişilere yakın olacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments