Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın rengi eşya görmek

Rüyada altın rengi eşya görmek

Rüyada altın rengi eşya görmek işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, Herhangi bir ihtiyacınız varsa hiç beklemediğiniz şekilde bu ihtiyacınız giderileceğine, onlarla tabiri caizse kıran kırana dövüşeceğine ve bunu sonunda kaybetme olasılığının kazanma olasılığı ile eşit olacağını bile bile yapacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına rivayet eder.

Rüyada altın rengi eşya gördüyseniz:

  • Bir çok beklenmedik şeyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada altın rengi eşya görmek çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, yapılan bir hatanın düzeltileceğine delalettir.

Rüyada altın renginde anahtar görmek sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, edilen duaların kabul edileceğine rivayet eder.

Rüyada altın rengi anahtar görmek zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada reşat altın takmak çok büyük hayır duaları alacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işarettir.

Rüyada altın rengi ayakkabı görmek hilekar ve zayıf tanıdığa, yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına tabir olunur.

Rüyada altın renginde ayakkabı görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, çok hayırlı ve mutlu günler göreceğine ve başının sıkışmasına sebep olan olaylardan en kısa zamanda kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın rengi ayakkabı giymek uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına, sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi para görmek kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, zor günlerini arkasında bırakacağına, çok büyük çalışmalar yapılacağına ve bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments