Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada reşadiye altını görmek

Rüyada reşadiye altını görmek

Rüyada reşadiye altını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, el üstünde tutulur hale geleceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada reşadiye altını gördüyseniz:

  • Maddi açıda bazı endişeleriniz olabilir, sözel anlaşmalar yaparken dikkatli olmanızda fayda var.

Rüyada altın rengi kolye görmek yeni duygular tadacağına, özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi eşya görmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, sürekli yerinde sayacağına rivayet eder.

Rüyada altın rengi saat takmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına alamet eder.

Rüyada altın rengi at görmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına işaret eder.

Rüyada altın rengi balık görmek deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına, bazı sıkıntılara düşeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada reşat altını almak esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, borçlarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada altın rengi çanta görmek sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın rengi para görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, duygusal ilişkilerinde hislerinin karşılıksız kalmayacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments