Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tokalar görmek

Rüyada renkli tokalar görmek

Rüyada renkli tokalar görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, onları yaşadıkları süre boyunca mutlu ve huzurlu kılabilmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, ters giden durumların düzeltileceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına işarettir.

Rüyada renkli tokalar gördüyseniz:

  • Size önem veren kişileri etkileyebilecek ya da şaşırtabilecek değişiklikler yapmanız gerekiyor.

Rüyada renkli saç tokaları görmek hayatın tüm nimetlerinden de sonuna kadar faydalanmaya, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada renkli toka görmek çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, çok büyük maddi sorunların yakın bir zamanda işleri çok kötü etkileyeceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine işarettir.

Rüyada renkli saç tokası görmek zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk toka görmek hileli durumlarla karşılaşılacağını, helal lokma yiyeceğine, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına yorulur.

Rüyada renkli tokalar görmek mutlulukların yarım kalacağına, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada saçına toka takmak rahatın kaçacağına, ruhunun dinleneceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil toka görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Rüyada taç toka takmak rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments