Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli tencere görmek

Rüyada renkli tencere görmek

Rüyada renkli tencere görmek itibarda meydana gelecek değişikliğe, kötü kimselerin ağına düşeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına rivayet eder.

Rüyada renkli tencere gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada renkli tencere görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada tencerede kaynayan su görmek böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına rivayet eder.

Rüyada pilav tenceresi görmek işlerinin yolunda gideceğine ve yaptığı önemli işler sayesinde takdir toplayacağına, haksızlıklara uğranılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına inanılır.

Rüyada kapaklı tencere görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada düdüklü tencere görmek kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küçük tencere görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı işlere girileceğine, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına delalettir.

Rüyada tencerede pilav görmek büyük paralara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, esenliğe kavuşulacağına yorulur.

Rüyada yeni tencere almak içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments