Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli şeker yemek

Rüyada renkli şeker yemek

Rüyada renkli şeker yemek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına, borçların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, uzlaşmaz bir tavır içinde olunması yüzünden fırsatların kişiden uzaklaşacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli şeker yemek gördüyseniz:

  • Neşelisiniz, uyumlu ilişkiler geliştirebilirsiniz.

Rüyada renkli şeker yemek işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada renkli şekerler yemek özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine yorulmaktadır.

Rüyada renk renk şeker görmek yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına işarettir.

Rüyada renkli şeker yediğini görmek bir sebeple sevdiği kişilerden çok laf işiteceğine, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına inanılır.

Rüyada renkli şeker görmek bir takım sorunlarla karşılaşacağına, mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli şeker görmek yaşanan ayrılıkların biteceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada renkli küp şeker görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil şeker yemek hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına, fakirlerin zenginleşeceğine, rüyayı gören kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments